Over Trike Centrum TCV

Bent u op zoek naar een Trike of gekwalificeerde specialisten voor onderhoud, reparatie of pimpen van uw Trike? Trike Centrum TCV is de officiële Nederlandse importeur en dealer van BOOM Trikes waar u terecht kunt voor aanschaf, onderhoud, reparatie en spuitwerk van nieuwe én gebruikte (BOOM) Trikes.

Ons verhaal in het kort

Begonnen in 2004 met 1 huur-trike vanuit de garage van de ouders van eigenaar Yehudi Sacher, is Trike Centrum TCV in dertieneneenhalf jaar tijd uitgegroeid tot een all round, BOVAG-gecertificeerd trikebedrijf. Met een klein team van enthousiaste medewerkers, een professioneel uitgeruste werkplaats en met top-kwaliteit spuitwerk in eigen beheer weet TCV een immer groeiende groep trikers aan zich te binden.

Trike Centrum TCV is importeur van BOOM-trikes, maar levert en onderhoudt daarnaast ook andere grote trikemerken. Uiteraard levert TCV accessoires en onderdelen van grote merken zoals Highway Hawk, Zodiac, MCS, Scarab en Paruzzi, maar innoveert, ontwikkelt en produceert ook zelf nieuwe producten. Via de webshop kunt u een keur aan artikelen en onderdelen bestellen en tevens u vindt daar regelmatig diverse aanbiedingen.

Trike Centrum in Mijdrecht

Voor de Trike beleving kunt u terecht in Mijdrecht. In onze winkel kunt u onder genot van een kop koffie alle Trike modellen, werkplaats en (motor) accessoires bekijken. Hier kunt u tevens een afspraak maken voor een proefrit, uw Trike voor onderhoud, service, APK en spotrepair aanbieden, customizen of uw nieuwe BOOM Trike samenstellen met één van onze specialisten. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om uw onderdelen te bestellen in onze webshop.

Staat een onderdeel niet in de webshop, bel of mail dan gerust, wij hebben veel nieuwe en gebruikte onderdelen in de winkel die (nog) niet in de webshop zijn opgenomen.

ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime praktijkervaring. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis en expertise om u optimaal te ondersteunen.

 

Van links naar rechts;

Rob, Yehudi, Ee, Jeroen & Hen

Kom gerust langs
voor een kijkje
in onze Showroom

Kom gerust langs
voor een kijkje
in onze Showroom

Boom Trikes in Nederland

Trike Centrum TCV is met BOOM Trikes Nederland de officiële Nederlandse importeur van BOOM Trikes. TCV is één van de grootste Nederlandse Trike bedrijven en een internationale handelsonderneming met meer dan 12,5 jaar ervaring.

Als importeur van BOOM Trikes is TCV de perfecte partner om het beroemde Duitse merk BOOM Trikes in Nederland te vertegenwoordigen. Dankzij een nauwe samenwerking met de fabriek in Sontheim, hebben wij altijd toegang tot fabrieksonderdelen en up-to-date technische informatie over alle BOOM Trike modellen. TCV is ook het servicepunt voor alle merken Trikes.

Onze Diensten

Merchandising

Naast de Merchandising die BOOM Trikes aanbied voeren wij nog een eigen lijn van BOOM Trikes artikelen die wij met goedkeur van BOOM Trikes Sontheim produceren. Wilt u meer weten over de merchandising van BOOM Trikes komt u dan gerust langs in onze winkel in Mijdrecht of kijk in onze webwinkel.

Accessoires

Wilt u weten welke accessoires er allemaal mogelijk zijn op uw Trike, neem dan gerust contact met ons op.

Onderdelen

Wij leveren elk onderdeel dat u nodig heeft voor onderhoud en reparatie aan uw BOOM Trike. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen, welke zijn ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw BOOM Trike. Ze zijn optimaal op elkaar afgestemd, passend binnen BOOM Trikes lange traditie van uitmuntende prestaties en kwaliteit. Aangezien de meeste BOOM Trikes zeer waardevast blijven, kunnen alleen originele onderdelen de waarde van uw originele BOOM Trike garanderen.
R

Kwaliteit

Wij ondergaan jaarlijks een uitgebreide opleiding bij BOOM Trikes Sontheim waardoor wij standaard vakmanschap en aandacht voor detail kunnen bieden en van de nieuwe ontwikkelingen op de hoogte blijven. Wij hebben recente diagnostische apparatuur en technische ondersteuning van de fabriek en maken alleen gebruik van originele onderdelen, zodat uw Trike wordt onderhouden met de standaard waarmee het ook werd gebouwd.

Accessoires van Highway Hawk

Trike Centrum TCV is de enige Pilot Store in Nederland met het grootste deel van de universele Highway Hawk accessoires op voorraad. Alle Highway Hawk accessoires zijn ontworpen en ontwikkeld om uw Trike of motorfiets te customizen naar eigen smaak en inzicht. De accessoires zijn scherp geprijsd en voorzien van een volledige garantie. Of het nu gaat om koplampen, spiegels of handvatten, de accessoires en merchandising van Highway Hawk helpen u om uw Trike of motorfiets een persoonlijke uitstraling te geven. In onze Pilot Store kunt u kijken, voelen en passen.

Pick-Up Service

Binnen Nederland bieden wij onze klanten een pick-up service* aan voor onderhouds-, garantie- en reparatiewerkzaamheden. In overleg haalt een van onze chauffeurs uw Trike bij u thuis op en brengt eventueel uw Trike na afloop van de werkzaamheden ook weer terug. Wij verzoeken onze klanten bij het maken van een afspraak aan te geven of ze van deze service gebruik wensen te maken. *€100,- inclusief BTW tot 200km of in overleg.

Trike onderhoud

Ook voor uw Trike is regelmatig onderhoud van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor Trike onderhoud? Trike Centrum is de officiële Nederlandse importeur en dealer van BOOM Trikes. Daarom beschikken wij over up-to-date kennis, het juiste gereedschap en de originele onderdelen om uw (BOOM) Trike perfect te onderhouden.

Wij leveren elk onderdeel dat u nodig heeft voor onderhoud en reparatie aan uw BOOM Trike